Monday, May 16, 2011

dekat aje .


Assalamualaikum .

dengan perancangan setengah jam sebelum bertolak . dengan bilik hotel yang belum confirm ada . dengan tak berancang nak pakai baju mana . tu dia , terbaik ah . 

"jom pergi cameron hari ni la"
"jom"
bayangkan . senangnya sebut jom tapi bapak payah nak cari hotel kosong . mentang la sama-sama pahang kan . dekat sangat pulak kan . bila call hotel , semua cakap macam ni 
"bilik kita penuh la cik untuk malam ni"
"penuh cik"
"kita tak ada bilik malam ni cik"
hambik kau . last-last dapat ah bilik yang separa comel ala-ala rumah tumpangan kelas 3 . HA HA . janji dapat tidur . janji dapat rehat . aku fikir gini je . kalau takde bilik . kita balik jelah malam tu . mentang dekat kan . dalam sejam setengah je . 

pergi hari sabtu petang balik hari ahad tengah hari . cool . memang sejuk la sebab hujan kan . ngehngehngeh , lepas la hajat akak aku -,-


kalau cameron , haruslah strawberi kan . HA HA .




dua gambar bunga dekat ape tah nama tempat tu .
motif ? bunga la kan .
bateri kamera nyawa-nyawa ikan dah time neh . huaaa -,-


tangan sape ? teka ah . HA HA .
den suka sangat gambar neh .


aiskrim . sedap tapi kau tau . sakit gigi .










lagi gambar bunga . 
memang aku dah target pergi cameron , nak ambik gambar bunga HANYA .
sebab tu takde gambar aku . tambah pulak bateri kamera nazak .
takde ah posing-posing maut segala bagai .

gambar tak cantik mana . belum mampu nak menembak gambar yang sangat indah-permai-cantik sangat macam pro yang lain . torai saje , HA HA .

pergi cameron kali ni tak berjalan banyak sangat . tiap-tiap tahun pergi . lagipun masa tak banyak . tengok aje lah plan yang sangat mengejut macam terkena kejutan elektrik tu kan . 

okey dah merepek .
sampai sini dulu la . hari nak hujan kat luar tu .


2 comments:

syakey said...

tringin sgt g cameron n shoot gambar pemandangan kt sana. tak dapt2 lg T__T

zuhaida said...

jom pergi sama-sama . hee , boleh shoot sama-sama :))