Monday, May 2, 2011

Pulau Langkawi .


Assalamualaikum .

Alhamdulillah den telah selamat tiba ke rumah semalam setelah bercuti dengan rakusnya ke pulau langkawi . percutian selama 2 hari 1 malam itu sangat la best walaupun sangat sekejap tapi overall puas hati . dapat la beli cekelat yang banyak untuk diberi kepada teman rapat . HAHA . terima kasih kat pakcik yang bawak teksi tu sebab bawak kami pusing boleh kata satu pulau tu habis jelajah . start dari sampai airport tu . then sampai dia hantar balik ke airport . terbaik ! ina cakap "pergi 2 hari  takde feel . pergi la 3 hari , baru best" . takpe , dah terlebih puas hati sebab sebelum ni dah pernah datang langkawi . ini second time :)

terasa malas nak story panjang lebar sampai sama panjang dengan sungai pahang . 
ohh btw , den bercuti dalam negara saje . best jugak . den orang kampung je , HA HA .



ini budak den jumpa kat airport . cute macam apa . dah la brutal . rasa macam nak kidnap -,-




view dari atas . ohh , den memang jakun sebab tak pernah naik kan .
sebab tu jadi gitu .


cantik . rasa macam nak pegang .










gambar dekat makam mahsuri .












ini den tengah bernasyid dekat situ . HA HA .


dekat dataran lang . pakcik teksi cakap kalau datang nak dekat malam sejuk sikit . ini dah petang hampir ke malam :))


makan malam dekat kawasan hotel tu je . 
itu dah siap makan . lapar , bedal je semua .


den beli untuk encik yayang :)




sebelum check out hotel .




dekat galeria perdana .








dekat air terjun apa entah . lupa dah -,-








underwater world . 


ini tayang muka sendiri . dekat airport , HA HA .
biasa ah , jakun kan .


okey . banyak tak . dah sekian lama blog sunyi dari sebarang objek berasaskan gambar . sekarang ambik kau . sekilo dah aku letak . 

malas nak cerita lagi dah . gambar tu cerita semua benda yang jadi . heee . gambar den takde lawa mana . kalau suka tengok . kalau tak suka . tak payah tengok . as simple as that .

okey dah . done with holiday :)


4 comments:

MohdKamal Ismail said...

Waaa, sungguh gembiranyee *ayat dah byk kali guna,knkn. BHAHAH. Alhamdulillah selamat pergi dan sampai :D

nub said...

kampong ceq!

zuhaida said...

nub : kampung hang ? kalau tahu hari tu boleh datang rumah hang . haha .

zuhaida said...

kamal : memang sungguh gembira . hee :)