Saturday, July 23, 2011

bukit cerakah :)


Assalamualaikum .

aku tak update lama-lama sangat sebab takde internet . okey tipu . aku tak update sebab busy tahap melampau sampai tak sempat duduk pun . okey tipu lagi . tapi pendek cerita busy la .

bukit cerakah punya cerita ni cerita zaman paleolitik lagi . okey hiperbola . minggu lepas punya cerita tapi sebab mala nak online + busy tahap melampau . baru hari ni nak update . 

let's start . 
bukit cerakah tu nama lama dia . nama baru dia den tak ingat la . ce google , HIHII . dah lama ina plan nak pergi tapi asyik ada halangan aje . so minggu lepas kitorang pergi la . aku , ina , fairuz , piah dengan alia . dekat situ boleh naik basikal tapi penat macam pa aku cakap kat korang . tapi macam ni . masa dekat sana tengah penat-penat cakap "lepas ni taknak datang sini dah" pastu bila dah sampai bilik macam ni pulak "nanti nak pergi lagi , best yang amat" . haaa kau . tapi yang kurang menarik tu , sebab takde nikon sebab mama tak kasi bawak -,- so gambar diambil dengan kamera handphone aku dengan kamera ina .

so , ini dia gambar dari kamera handphone den dengan kamera ina :)










ini paling tak boleh go . penat sampai terbaring dah -,-


aku suka gambar ni .










gambar ini lagi aku suka . walaupun gelap *art of photography* kata alia , HAHA .
walaupun kamera handphone je menjadi mangsa .

 

*abaikan gambar ini . ini muka dah penat sambil makan roti untuk tambah tenaga , HAHA .
p/s : gambar tak ikut susunan apa yang berlaku :)

okey , itu gambar yang berjaya dimasukkan dengan gagah dekat sini . lebih tu , aku simpan buat perkasam . maklumlah , nak upload gambar slow macam siput tengah berjoging . okey merepek .

oh , I'm home :)

malam ni haruslah tengok bola walaupun minggu depan aku nak pergi berperang dengan paper midsem . sekali sekala takpe kan , jangan sekali dua kala tu . letih nanti kan kan . BTW , good luck team malaysia . saya di sini meng'support' anda bermain :)

and I love you , sorry for all wrongdoings .

and saya sayang anda semua wahai visitor-visitor dan followers :)

okey dah , nak mandi dan terpacak depan TV tengok bola . 
tata .


1 comment:

animas said...

goodluck zuhaida :D